fbpx

FABO

Betalt annoncering på sociale medier

Med dybdegående forståelse for e-commerce marketing og en proaktiv tilgang til din funnelstrategi skaber vi forudsigelig og profitabel vækst igennem Sociale Medier.

Performance & Branding skaber salg

Vi ved hvad der skal til for at vækste din top- og bundlinje med sociale medier. Samtidigt med at vi knytter dit publikums følelser nærmere mod dit brand.

Vi ved at du ikke vil udvande dit brand med større rabatkoder end konkurrenten som eneste differentierings faktor. Du vil gerne have bæredygtig og eksponentiel vækst. Vi forstår sammenhængen mellem at være kommerciel og vækste omsætningen – samtidigt med at vi opbygger dit brand.

Paid Social partner for markedsledende e-commerce

Få mere ud af budgetterne

Ud fra en dybdegående analyse tapper vi ind i din data og optimerer din holistisk på din marketingfunnel og betalte annoncering.

Ud fra din nuværende data og publikums købsadfærd hjælper vi med at prioritere kanal-mix, ligge en plan for din annoncering og lave værdifuldt content til din målgruppe der driver konverteringer og større engagement med dit brand. 

Vores mål er at vise dit brand foran dit drømmepublikum, på deres yndlings apps, og derved få den lavest mulige pris pr. køb ved at udnytte hvad hvert medie er god til.

Fremhævet Case

Se hvordan CAINTÉ vækstede 1.881% på 6 måneder.

Siden vi overtog casen d. 25 December 2022 har vi skaleret adspend fra 1.000 / dagen til +30.000 / dagen. Se hvordan det lykkedes nedenfor.

1.881%

Vækst sammenlignet med 2022 (19 Juni)

30k

Dagligt ad spend

54%

Gnm. ordreværdi forøgning

Hvilke kanaler vi bruger til
betalt annoncering:

  • Facebook ads
  • TikTok ads
  • Instagram ads
  • Snapchat ads
  • Youtube ads
  • Pinterest ads

Klar til at vækst igennem
Sociale Medier? 🚀