...
Kundecase

Café Kaiser: Sådan fyldte vi bookingskemaet ud selv under corona.

Lær hvordan vi brugte sociale medier til at vækste Café Kaiser i en svær tid med corona-nedlukninger.

...
Branche
Cafè/Restaurant
Mål
Flere bookinger og mere take-away

9,8

Gennemsnitlig ROAS

174%

Omsætningsstignig

71%

Bookingforøgelse

Café Kaiser er en cafékæde, som bygger på at lave god mad af gode råvarer. De ønsker at give den bedste betjening i byerne de er bosat i og har gennem Facebook & Instagram annoncering vækstet trods corona.

Sådan fyldte vi bookingskemaet ud selv under corona.

I samarbejde med FABO lagde vi en langsigtet strategi på hvordan vi skulle håndtere situationen med corona. Vi lagde os ikke ned. Vi fik udarbejdet annoncer i samarbejde med FABO, som var nøje udarbejdet til vores målgruppe. Efter dette har vi holdt os til planen og fortsat med at vækste.

  • Langsigtet strategi for vækst var det første step vi tog sammen med FABO. FABO lavede en roadmap af hvordan vi kunne vækste på annoncering og vi kom med indvendinger.
  • Vi udarbejdede kvalitetsannoncer som får vores kernemålgruppes munde til at løbe i vand. Dertil med salgspsykologiske salgspunkter og gode CTA'er blev det hurtigt en succes.
  • Løbende optimering, rapportering og opdatering har virkelig hjulpet til at vi har været sikre på at vores annoncer er profitable. Her er FABO super skarpe og kompetente.

Sammenlignet med andre bureauer er der en verden til forskel.

“Vi har tidligere stiftet bekendtskab med andre bureauer i branchen. Her kan vi bare mærke der er kæmpe forskel på hvilket bureau man vælger. Fabo går ind og hjælper med hele det strategiske fra hvordan vi skal lave vores kampagner/annoncer til små justeringer på vores hjemmeside til at optimere den.“


"Målet er at have 10 caféer og jeg sikker på at FABO vil bidrage til strategi og SoMe Markedsføring."


Siden vi (FABO) opstartede samarbejde med Café Kaiser har de øget omsætningen hver eneste måned og det er lige før der er for travlt til tider hos Café Kaiser. De får bookinger til 53 kr. som kan have en potentiel værdi på helt op til 800 kr i omsætning. Rundt regnet giver det 1600% deres penge tilbage.

...
... ...

“FABO får vores største anbefalinger”

“Vi har fremtidsplaner om at vi gerne vil have 10 caféer rundt omkring i Danmark. Her er vi 100% sikre på at FABO kan bidrage med deres strategiske kompetence og viden indenfor markedsføring. De gør den ekstra indsats, som skal til for at vi kan mærke ekstra gode resultater. De får en kæmpe anbefalingen herfra” - Christian Wittendorf (Ejer af Café Kaiser)