fbpx

FABO

Book et gratis introkald med os om dine skaleringsmuligheder

Udfyld information nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Minimum omsætning: 400.000 kr / md. 

Vores kunder får flere kunder

 • " 20% vækst på DK shoppen, 65% vækst på SE shoppen & 316% vækst på EU shoppen. "

  "Udvidelse af marketingmixet og forbedring af den kreative vinkel, så vi både bygger brand og skaber konverteringer"

  Tommy Dinh

  CEO & Stifter af Power Culture

 • " Se hvordan BY IC vækstede POAS med 115% "

  "Opsætning af et overskueligt KPI set-up, forbedring af annoncestruktur på Meta samt tilføjelse af TikTok til marketingmixet har forbedret performance markant for BY IC."

  Martin Windelborg

  CEO & Medstifter af BY IC

 • " Profitabel skalering af spend fra 2.000 / dagen til +17.000 / dagen på 2 måneder "

  "Lær hvordan vi vendte Bullerbox fra ikke at profitere på Paid Social Ads til at bruge +17.000 i dagligt ad spend og sænke CAC med 50% på under 2 måneder vha. bygning af uimodståeligt tilbud, paid social og CRO"

  Sebastian Salinas Frödin

  Stifer af Bullerbox

 • " 100% vækst i omsætningen YOY "

  "Fantastisk service. Har medvirket til at hæve omsætning, sænke CAC og generelt udvikle på forretningen."

  Frederik Flindt

  Medejer af The Sneaker Store

 • " 1.881% vækst på 6 måneder "

  "Fabo arbejder med marketing på en helt anden måde end andre samarbejder vi har haft i fortiden. Siden vi startede samarbejdet d.25 Dec 2022 har vi allerede her d.18 marts 2023 lavet 80% af HELE sidste års omsætning."

  Mathias Larsen

  Founder & CEO ved CAINTÉ

 • " 62% vækst i omsætning 3 måneder inde i samarbejdet "

  "Vi har kigget på tallene fra før vi havde Fabo og efter vi havde Fabo. Vi har holdt på kunderne og forøget omsætningen med 62% selv efter vi har stoppet paid annoncering… De var ekstremt seriøse, svarede hurtigt og vi vil til hver en tid anbefale Fabo til alle som ønsker et væksteventyr uden lige."

  Christian Brandt

  Marketingansvarlig ved Astralis Nexus

 • " 304% vækst i omsætning efter 2 måneders samarbejde "

  TikTok, Facebook annoncering og konverterings-optimering af SelfieTime's hjemmeside var primære drivkraft i 304 % stigning i omsætning.

  Sune Stougaard

  Ejer af SelfieTime

 • " 100% vækst allerede i første måned "

  Bikeworld driver allerede DK største cykelbutik og samler en stabil 2-cifret millionomsætning / md. Alligevel var det muligt at forøge online omsætning med det dobbelte allerede i 1. måned.

  Peter Bøgelund

  Ejer af Bikeworld

"Det er mange mange år siden vi har haft den slags resultater"

Mathias Larsen
Founder af CAINTÉ

Efter vi startede ca. 25 dec. 2022 er vores omsætning + bundlinje øget med mere end 850%. Vi skalerer vores ad spent konstant og vi har ingen nedgang set i hverken bundlinje, ROAS eller på andre vigtige nøgletal. Vi har allerede her d. 18 Marts 2023 lavet 80% af HELE sidste års omsætning.

Sebastian Salinas
Founder af Bullerbox

Fra dag ét – vitterligt fra dag ét har de kunnet præstere at følge vores yderst ambitiøse plan for intake, og CAC har holdt sig hamrende stabil – endda under det budgetterede.
Det er mange mange år siden vi har haft den slags resultater hvor vi kan øge vores spend, at intake er højt, samtidig med CAC er stabil og endda i den lave ende. 

Frederik Flindt

Ejer af The Sneaker Store

Fantastisk service. Har medvirket til at hæve omsætning, sænke CAC og generelt udvikle på forretningen. 

Efter 1 års samarbejde har vi set sosætningsstigning med 100%. Stigning af antal ordrer med 147%. Formindskning af CPA med 91%

Martin Windelborg
CEO & Stifter hos BYIC

Vi har nu arbejdet med Fabo i 6 måneder på tværs af 3 markeder og det har været en stor fornøjelse… På Meta er vores pris pr. køb faldet med 25,4%, gnm. ordreværdi steget med 50,58% og POAS steget med 115,13%. De er proaktive i deres arbejde og er blevet en strategisk sparringspartner for os

Christian Brandt
Marketingansvarlig hos Astralis Nexus

   

Vi hos Astralis Nexus henvendte os til FABO, efter lang tids søgning for en paid-partner, der var agile og kompetente på samme tid. Efter flere snakke med flere bureauer gik vi med FABO, som var ekstremt skarpe på vores business case, og hurtigt kom med konstruktiv sparring på alt fra vores offer, måden vi kommunikerede det på, og stederne de anbefalede os at køre dem på.

Tommy Dinh
Ejer af Power Culture

Vi har oplevet 20% vækst på DK shoppen, 65% vækst på SE shoppen og 316% vækst på EU shoppen… Jeg vil anbefale Fabo til alle eCom der er træt af alt muligt salgsgøjl og for en gangs skyld ønsker en samarbejdspartner der har styr på sit shit!

Få profitabel vækst 🚀