Vi vækster ambitiøse e-commerce brands på pay-on-results basis.

Specialister i

FABO vækster ambitiøse e-commerce brands med omsætning op til +2 mio. kr i månedlig omsætning og helt ned til 50.000 kr om måneden. Som TikTok Agency Partner, Meta Media Buying Professional & Klaviyo Partner har vi udviklet gennemtestede frameworks, opskrifter på produktion af top-tier annoncer til SoMe, kvalitativ tracking af data & tæt sparring med vores kunder.

...

Vi vækster e-commerce.

Vi kombinerer kendskab til sociale medier & data fra +20 succesfulde digitale kunderejser. Med en solid forretningsforståelse, kreativitet, et eksklusivt content & tracking set-up. Det er det som gør vi kan integrere vores gennemtestede framework i dit marketingmix og skalere din forretning profitabelt.

Du er i godt selskab

“Vi fordoblede vores omsætning på 2. måned. Det var meget mere end jeg nogensinde havde forventet.”

Peter Bøgelund

Ejer af Bikeworld

“Sammenlignet med tidligere bekendtskaber er der en verden til forskel. De forstår hvor vi gerne vil hen og leverer gode resultater oveni. ”

Christian Wittendorf

Ejer af Café Kaiser

"Hos Brand Partners A/S har vi haft stor succes med at bruge kompetencerne fra Frederik og Christian fra Fabo til vores annoncering og content til vores e-commerce projekter. Stor anbefaling herfra!"

Mads Jakobsen

Partner af BrandPartners A/S

“Der hersker ingen tvivl om at teamet bag Fabo er nogle af de absolut dygtigste til e-commerce jeg har mødt, vores omsætning er løftet med 304% på 2.måned.”

Sune Stougaard

Ejer af Selfie Time


"Mine køb bliver dyrere som følge af Facebook & Google klikpriser. Hvad gør jeg!?"

Vores kunder får i gnm. 22% mere ud af budgetterne vha. gennemtestede frameworks & vigtigst af alt, en proaktiv tilgang. Dine resultater handler til dels om medievalg, men i langt højere grad om bureauvalg. Demoen vil vise dig hvordan vi A-Z skalerer e-commerce fra +150.000/md til +1mio/md, igennem et holistisk marketing-mix og integration af TikTok, samt hvordan du kan gøre det præcist samme.

 • Bedre setup for vækst
 • Større bundlinje
 • Mere strømlinet setup
 • Hyperrelevante annoncer
 • Mere profitable annoncer
 • Lavere Pris pr. køb

De bedste forudsætninger for rivende vækst. Hos et bureau.

Effektiv og profitabel skalering

Vores skaleringer er ret simple og ligetil. Det kan vi sige fordi vi har gjort det +20 gange med andre e-com shops. Når FABO går ind og skalerer har vi et super simpelt, men effektivt framework til skaleringer af e-commerce. Det baserer tungt på kontinuerlig test og produktion af nye kreativer med forskellige vinkler. Dermed finder vi ugentligt vindende annoncer, som kan skaleres hurtigt. Det bunder ud i, at vi profitabelt kan skalere omsætningen i takt med annoncespend, som bunder ud i større profit.

Uddanet inhouse content til e-commerce

Annonce kreativer er det vigtigste element i en skalering af e-commerce shops. Ved at arbejde med os får du guidelines til hvordan dine annoncer skal produceres. Vores gennemtestede framework sikrer at annoncerne som produceres skaber opmærksomhed og konverterer købere. Vi bruger 80% af vores fokus på at udarbejde det første sekund af videoannonce. Det er her vi fanger brugeren bag skærmen og skaber nysgerrighed og relevans. Content produceres ved en af vores 5 uddannede in-house creators og/eller hos vores influencer marketing bureau samarbejdspartner, dreaminfluencers.

Datatracking & rapportering

Det lyder ikke særlig sexet, men det her VI er super skarpe. Vi kigger på actionpoint vi har taget på daglig basis og drager konklusioner på ugentlig basis. Dermed får vi et godt overblik over hvilke tiltag der skaber resultater for dig. Dette gør vi gennem 3. parts datatracking systemer som Triple Whale. Det giver muligheden for at samle dit data på tværs af platforme og giver indikatorer på hvordan vi skalerer yderligere. Med 3. parts datatracking systemer, som vi selvfølgelig betaler, giver det dig mulighed for at skalere med mindre risiko, hurtigere og mere profitabelt.

Kanaler vi skalerer e-commerce igennem.

TikTok

UGC

Facebook

Instagram

Content

E-mail

Shopify

Snapchat

TikTok

UGC

Facebook

Instagram

Content

E-mail

Shopify

Snapchat

Book & hør mere om hvordan du kan skalere din e-commerce shop til +1 mio/md.

Hos Fabo hjælper vi ikke, hvor vi ikke tror vi kan gøre det bedre. Performer vi ikke bedre end dit nuværende bureau eller in-house team indenfor et 2-måneders interval, faktureres der 0 kr.

...

Book møde med os.

Eller ring til Frederik på +45 20 76 52 22

...

Hvad får du som kunde hos Fabo & hvad kræver vi?

IOS 14.5 har gjort det været sværere end nogensinde før gennemskue hvilke markedsføringskanaler der er profitable & hvilke der ikke er. Derfor har vi hos Fabo store krav til os selv, såvel som vores kunder. CPD platforme og kvalitativ data fra Enquire Labs betaler vi. Klik på "Få en pris" og besvar 11 spørgsmål for at se om du er kvalificeret og om vi er et match.

 • Fuldtids videograf til redigering af annoncer (Værdi: 25.000 kr/md.)
 • 3 måneders skaleringsplan for samarbejde (Komplet overblik)
 • Triple Whale - Giver vi til alle kunder (Værdi: 2.000 kr/md.)
 • Enquire labs - Til at indsamle kvalitativ data om kunder
 • Tilknyttet copywriter til at skrive annoncetekster, e-mails mm. (Værdi: 10.000 kr/md.)
 • 10% rabat på Website Design + CRO (Værdi:Op til 25.000 kr)
 • 100% garanti for bedre resulater. Performer vi ikke bedre end dit nuværende bureau eller in-house team over et 2-måneders interval fakturerer vi 0 kr.
Få en pris
...

Skal vi hjælpe dig?

Når du booker et møde med os vil vi forberede og lægge en strategi for din webshop. Du bestemmer 100% om du vil bruge strategien selv eller om vi skal hjælpe dig med at eksekvere på den med vores ekspertise.