fbpx

FABO

Kundecase

Sådan skabte vi 304% vækst indenfor de første 2 måneder med Selfietime

Kunne det betale sig at køre flere kanaler end Facebook og Instagram? Ja, det kunne det.

Branche
Elektronik og lys
Mål
Mindske CAC og større omsætning.

4,6

Gennemsnitlig ROAS

304%

Omsætningsstigning

+71%

Email liste

Selfietime er Danmarks førende udbydere af Ringlight til professionelt brug og til Content creators. Visionen er at gøre det nemmere for den almene forretning at lave content til deres Instagram og TikTok. Ligeledes henvender produktet sig også til B2C segmentet, herunder specielt influencers & folk der elsker at lave content.

Sådan skalerede vi Selfietime med 304% i de 2 første måneder af samarbejdet.

Selfietime kom med et ønske om at tage deres annoncering til det næste niveau. De har tidligere været hos et andet bureau hvor de valgte at stole på brandet og ansigterne ud af til – men manglede bedre kommunikation og et mere gennemtænkt set-up samt eksekvering.

Ekstern bureau men føltes som en intern team.

“Vi har tidligere stiftet bekendtskab med andre bureauer i branchen. Her kan vi bare mærke der er kæmpe forskel på hvilket bureau man vælger. Fabo går ind og hjælper med hele det strategiske fra hvordan vi skal lave vores kampagner/annoncer til små justeringer på vores hjemmeside til at optimere den og konvertere flere kunder.“

"Frederik & Christian er det klart bedste Paid Social bureau jeg nogensinde har brugt."

Man kan tydelig mærke at Frederik & Christian tilgang til den strategiske del har ikke kun rykket omsætningen. Vi får langt flere henvendelser fra folk som gerne til indgå samarbejde mod vores produkter. Både på B2C og B2B siden. Vores Brand Awareness er steget markant.

 

“FABO kommer med os til Sverige” 🇸🇪

Vores omsætning er steget eksponentielt siden starten af 2022 og vi har senest her i September 2022 slået omsætningsrekord. Vi kigger derfor ind i at skulle skalere til nye markeder her i Ultimo 2022/Primo 2023 og forventer stærkt af FABO er en fast del af vores skalering.

Christian Kjærsgaard
Christian Kjærsgaard

Udgivet 04/04/2022

Skal din webshops være vores næste
succescase?🚀