FABO

Kunde Case

48% procent vækst i den samlede omsætning på 7 måneder

Det her case studie er specielt relevant for dig der føler dit brand er stagneret, mangler input til den overordnede strategi og ønsker at skalere mod udlandet.

Snapinsta.app_262499454_134730645584750_8381689927660576297_n_1080
Industri
Fitness udstyr
Målsætning
Forbedre brandet, hjælpe med launch af nye kollektioner og nu skalering mod udlandet

46%

Vækst i omsætning på 7 måneder

-39%

CPA

+7%

Forøgelse af konverteringsrate

Tommy er på forhånd allerede skarp hvad angår paid social, strategi, CRO mv. Han kom derfor til os med et ønske om at indgå et samarbejde med et specialist bureau således han kunne få maksimalt udbytte mellem synergierne fra paid social & CRO. Brandets vækst var stagneret, 

Vækstplanen før, under og efter Løvens Hule deltagelse

Da Hush Little One kom til os i starten af 2023, var det med et ønske om at vækste både før, under og efter Løvens Hule. Sammenlignet med forrige år har vi forøget omsætning med 498%. Det skyldtes en mere stabil omsætning før løvens hule, maksimal udbytte af deltagelsen og vedligeholdelse af omsætningen efterfølgende.

Netværk skaber salg

Hush Little One ser selv ekstremt dygtige til at lave de bedste produkter på markedet, men har brug for hjælp til at kommunikere dette igennem video, copy, SEO mv.

Til trods for at vi specialiserer os indenfor paid social & CRO (den ultimative paid social løsning for ecommerce), så eksekverer vi ikke på alt og har derfor kvalificeret partners indenfor eksekvering af content og SEO der har hjulpet Hush Little One med at vækste.

"Vi har oplevet 20% vækst på DK shoppen, 65% vækst på SE shoppen og 316% vækst på EU shoppen... Jeg vil anbefale alle Fabo til alle eCom der er træt af alt muligt salgsgøjl og for en gangs skyld ønsker en samarbejdspartner der har styr på sit shit!"

Tommy Dinh – Ejer/Stifter af Power Culture

Frederik Wind
Frederik Wind

Udgivet 08/08/2023

Vil du teste din webshops
potentiale? 🚀