FABO

Løvens Hule Case

Se hvordan vi vækstede Hush Little One før, under og efter Løvens Hule deltagelse 🦁

Det her case studie er specielt relevant for dig der har planer om eller har deltaget i Løvens Hule og gerne vil vide hvordan du maksimerer udbytte heraf

HushLittleOne_Feb23_0182 - Kopi
Industri
Soveprodukter til babyer
Målsætning
Forøge salget op til, under og efter Løvens Hule deltagelse i 2023

202%

Vedvarende vækst månederne efter LH deltagelse sammenlignet YOY

311%

Omsætningsstigning ifb. med Løvens Hule

+100%

Konverteringsrate

Sara & Nicolaj kom til os, efter vi havde holdt oplæg for Nordic Female Founders med et ønske om, at komme bedst igennem deres Løvens Hule deltagelse således at de fik maksimalt udbytte af deltagelsen og så at væksten ikke vil stagnere kort efter deres TV-deltagelse. 

Vækstplanen før, under og efter Løvens Hule deltagelse

Da Hush Little One kom til os i starten af 2023, var det med et ønske om at vækste både før, under og efter Løvens Hule. Sammenlignet med forrige år har vi forøget omsætning med 498%. Det skyldtes en mere stabil omsætning før løvens hule, maksimal udbytte af deltagelsen og vedligeholdelse af omsætningen efterfølgende.

Netværk skaber salg

Hush Little One ser selv ekstremt dygtige til at lave de bedste produkter på markedet, men har brug for hjælp til at kommunikere dette igennem video, copy, SEO mv.

Til trods for at vi specialiserer os indenfor paid social & CRO (den ultimative paid social løsning for ecommerce), så eksekverer vi ikke på alt og har derfor kvalificeret partners indenfor eksekvering af content og SEO der har hjulpet Hush Little One med at vækste.

"Vi mærkede en stigning i salget fra dag ét, uden de typiske "testperioder". Med deres specialisering og stærke netværk, har Fabo ikke blot skærpet vores brand, men også doblet vores konverteringsrate. Hvis du søger resultatorienteret ekspertise, løvens hule eller ej, er Fabo det oplagte valg."

Sara Baudtler – Medejer af Hush Little One

Frederik Wind
Frederik Wind

Udgivet 19/06/2023

Vil du teste din webshops
potentiale? 🚀