fbpx

FABO

Kunde Case

Se hvordan CAINTÈ vækstede 1.881% på 6 måneder

Vækst vha. paid social, innovation af måden der bliver lavet marketing på og konverteringsoptimering.

Industri
Smykker til mænd
Målsætning
Skalere CAINTÉ til et internationalt brand

1.881%

Vækst sammenlignet med 2022 (19 Juni)

1.000kr > 30.000kr

Dagligt adspend

54%

Gnm. ordreværdi forøgning

Udfordringer

CAINTÉ kom til os med et ønske om at tage brandet til det næste niveau. Førhen fandt de det utrolig besværligt, da de blev rådgivet til at trustpilot og rabatkoder var iblandt de bedste selling-points.  Ligeledes følte de ikke, at et bureau endnu havde udvist den forståelse for deres brand, som var nødvendigt for at kunne skalere. CAINTÉ teamet efterspurgte derfor vores hjælp og efter en grundig onboarding, hvor vi bl.a. gik igennem kreativ brief, målgruppe indsigt og andre dokumenter vi kræver udfyldt fandt vi hurtig frem til de flaskehalse, der holdte CAINTÉ tilbage fra at vækste i raketfart. 

Hvordan blev CAINTÈ et internationalt brand?

Performance marketing eller branding bureau?

Hos FABO plejer vi altid at sige at 80% af vores service handler om at lave god marketing og 20% handler om eksekveringen i annonceadminstratoren. Vi kalder det performance branding da vi tager de bedste aspekter med fra begge verdener. I samarbejdet med CAINTÉ, ligesåvel som vores andre kunder får vi succes hvis kunden får succes. 

"Fabo arbejder med marketing på en helt anden måde end andre samarbejder vi har haft i fortiden. Siden vi startede samarbejdet d.25 Dec 2022 har vi allerede her d.18 marts 2023 lavet 80% af HELE sidste års omsætning."

Mathias Larsen – Founder af CAINTÈ

Author picture

Et stærkt samarbejde er endt ud i, at CAINTÉ siden ovenstående citat der blev skrevet d.18 marts også er vækstet voldsomt siden da. Pt. omsætter vi for det samme CAINTÉ gjorde HELE sidste år, på EN MÅNED og annoncespend er profitabelt skaleret til +30.000 / dagen på tværs af Meta, TikTok og Google.

Frederik Wind
Frederik Wind

Udgivet 19/06/2023

Skal din webshops være vores næste
succescase 🚀