fbpx

FABO

Kundecase

Café Kaiser: Fra 1 Cafe til 3 Cafe's under 1. år af samarbejdet.

Lær hvordan vi brugte sociale medier til at vækste Café Kaiser.

Branche
Café & Restaurant
Mål
Flere bookinger online og trafik i Caféen

9,8

Gennemsnitlig ROAS

423%

Omsætningsstignig

41%

Bookingforøgelse pr. Cafe

Café Kaiser er en cafékæde, som bygger på at lave god mad af gode råvarer. De ønsker at give den bedste betjening i byerne de er bosat i. Vi har hjulpet Café Kaiser med at tiltrække flere familier og forøge livstidsværdien på deres kunder vha. Betalt annoncering til SoMe.

Sådan fylder vi bookingskemaet ud, selv da corona var oppe og vende.

I samarbejde med FABO lagde vi en langsigtet strategi på hvordan vi skulle håndtere situationen med corona. Vi lagde os ikke ned. Vi fik udarbejdet annoncer i samarbejde med FABO, som var nøje udarbejdet til vores målgruppe. Efter dette har vi holdt os til planen og fortsat med at vækste.

Sammenlignet med andre bureauer er der en verden til forskel.

“Vi har tidligere stiftet bekendtskab med andre bureauer i branchen. Her kan vi bare mærke der er kæmpe forskel på hvilket bureau man vælger. Fabo går ind og hjælper med hele det strategiske fra hvordan vi skal lave vores kampagner/annoncer til små justeringer på vores hjemmeside til at optimere den.“

"Målet er at have 10 caféer og jeg sikker på at FABO vil bidrage til strategi og SoMe Markedsføring."

Siden vi (FABO) opstartede samarbejde med Café Kaiser har de øget omsætningen hver eneste måned og det er lige før der er for travlt til tider hos Café Kaiser. De får bookinger til 53 kr. som kan have en potentiel værdi på helt op til 800 kr i omsætning.

 

“FABO får vores største anbefalinger”

Christian Kjærsgaard
Christian Kjærsgaard

Udgivet 05/01/2022